У російському Бєлгороді горять будинки та авто. Влада повідомила, що над містом "збито 17 цілей"

У російському Бєлгороді сьогодні вдень, 1 квітня, повідомляють про чисельні пожежи та пошкодження внаслідок "збиття 17 цілей". Про це пишуть у місцевих пабліках та влада.

За попередньою інформацією, 9 осіб постраждали. Один чоловік у важкому стані - у нього проникаюче поранення грудної клітки та наскрізне поранення стопи. У його дочки - баротравма. 

Семеро людей - шестеро чоловіків і одна жінка - доставлені в міську лікарню №2 з осколковими пораненнями різних частин тіла і баротравмами. 

Губернатор Гладков також повідомив, що у Бєлгороді внаслідок нібито  "повітряної атаки з боку ЗСУ" вибито вікна в 13 квартирах 8 багатоквартирних будинків, пошкоджено 3 приватних житлових домоволодіння. У школі №41 внаслідок прильоту сильно посічено фасад будівлі - побито плитку, вибито близько двадцяти вікон. Також пошкоджено 3 автомобілі, один із яких повністю згорів.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті