У російському Бєлгороді горять будинки та авто. Влада повідомила, що над містом "збито 17 цілей"

У російському Бєлгороді сьогодні вдень, 1 квітня, повідомляють про чисельні пожежи та пошкодження внаслідок "збиття 17 цілей". Про це пишуть у місцевих пабліках та влада.

За попередньою інформацією, 9 осіб постраждали. Один чоловік у важкому стані - у нього проникаюче поранення грудної клітки та наскрізне поранення стопи. У його дочки - баротравма. 

Семеро людей - шестеро чоловіків і одна жінка - доставлені в міську лікарню №2 з осколковими пораненнями різних частин тіла і баротравмами. 

Губернатор Гладков також повідомив, що у Бєлгороді внаслідок нібито  "повітряної атаки з боку ЗСУ" вибито вікна в 13 квартирах 8 багатоквартирних будинків, пошкоджено 3 приватних житлових домоволодіння. У школі №41 внаслідок прильоту сильно посічено фасад будівлі - побито плитку, вибито близько двадцяти вікон. Також пошкоджено 3 автомобілі, один із яких повністю згорів.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті