У РНБО заявили, що три-чотири місяці в України будуть дуже важкими

Росія наразі розгортає потужну кампанію по дискредитації українського керівництва, яка буде стосуватися виборів під час війни і триватиме три-чотири місяці. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

"Що стосується допомоги від диктаторських режимів, то вона росіянам точно не допоможе", - сказав Данілов, відповідаючи на питання про постачання зброї росії від Ірану та КНДР.

Водночас він зазначив, що Україні буде складно наступні декілька місяців.

"Три-чотири місяці у нас будуть дуже важкими, бо Росія зараз розгортає дуже потужну кампанію по дискредитації нашого керівництва. Вони починають розповідати, що вони проводять вибори під час війни, а ми не проводимо. Але ми готові до будь-яких викликів", - додав секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше у РНБО заявили, що Україна не буде ні з ким узгоджувати, по яких цілях бити в росії

Як повідомлялося, РФ активізувала дискредитацію України на Близькому Сході 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті