У РФ затвердили п’ять тем для нового етапу інформаційної війні проти України – розвідка

Кремль затвердив тематику нового етапу інформаційної війни проти України. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністрерства оборони 29 серпня.

Зазначається, що 25 серпня в адміністрації російського диктатора відбулась нарада щодо чергового етапу інформаційної війни в українському та світовому медіапросторах. Її темою було затвердження конкретних наративів, які мають дискредитувати Україну та вплинути на її партнерів у світі.

Визначено, що найближчим часом російська система дезінформації зосередиться на використанні наративів про “масову мобілізацію”, “зневіру українських партнерів у можливості перемоги”, “провальний контрнаступ”, “тотальну корупцію” та “прекрасне життя на окупованих територіях”.

ГУР закликає українців дотримуватися інформаційної гігієни та довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Як повідомлялося, у Зеленського назвали тези пропаганди РФ щодо контрнаступу ЗСУ на півдні України.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті