У прикордонній службі розповіли про ситуацію у селі Тополі, де підняли прапор України

Речник Держприкордонної служби Андрій Демченко повідомив, що українські військові контролюють населений пункт Тополі в сірій зоні, де нещодавно встановили прапор, але самі там постійно не перебувають. Про це він сказав в ефірі телемарафону, - пише УП.

"Ворога було відкинуто на цій ділянці, але ситуація залишається там непростою. Населений пункт знаходиться і біля кордону з Росією, і на напрямку лінії бойових дій. Постійне перебування українських захисників там досить ускладнене. Наші хлопці постійно контролюють цей напрямок, щоб ворог там не міг закріпитися", - пояснив речник.

Демченко зазначив, що прикордонники своїм встановленням прапору нагадали, що це – українська земля, і окупантам робити на ній нічого.

Він пообіцяв, що бійці робитимуть так і надалі.

Як повідомлялося, прикордонники підняли український прапор над селами Строївка та Тополі, які знаходяться в так званій "сірій зоні" на кордоні з росією на півночі Харківщини ще 7 вересня.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті