У Попасній рашисти крадуть кам'яні пам'ятники з могил та стирають ПІБ померлих

Росіяни знімають кам'яні пам'ятники з могил на кладовищах Попасної та перевозять їх у тимчасово окуповану Кадіївку (Стаханов). Про це  повідомляє Телеграм-канал Фашик Донецький 9 квітня. 

За інформацією каналу, роблять це для того, щоб дешевше виготовлювати пам'ятники для ліквідованих окупантів.

Зі знятих на цвинтарі плит стирають ПІБ померлих (перешліфовують) та пишуть імена мертвих росіян. Коштує це в 3-3,5 рази дешевше, ніж виготовлення нового пам'ятника. 

"Попасна. Інформація від підписника. Крім мародерства русня видала таке, від чого прих...їла навіть місцева вата в Попасній: Асвабадітєлі знімають кам'яні пам'ятники з могил на кладовищах, везуть їх в Кадієвку (Стаханов), там перешліфовують(стирають ПІБ померлих) і, на крадених з цвинтарів плитах, пишуть прізвища та ім'я здохших асвабадітєльов. Виходить по грошам в 3-3,5 рази дешевше, ніж замовляти новий пам'ятник  Без коментарів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, в окупованій Кадіївці на Луганщині розпочала роботу військово-лікарська комісія, яка визнає сепаратистів придатними до служби.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті