У Петербурзі охоронці нічного клубу та поліцейські жорстоко побили "чмобика", який повернувся з України. Він помер у лікарні

У Петербурзі в лікарні військово-медичної академії помер учасник війни в Україні 41-річний доброволець Олексій Лимар, який раніше був побитий охоронцями нічного клубу і поліцією, яка приїхала на місце інциденту. Про це повідомляє Радіо Свобода.

За словами дружини Лимаря, 22 лютого загиблий разом із сім'єю відзначав день народження своєї матері, а потім із дружиною вирушив до нічного закладу Story club. За даними телеграм-каналу Baza, на вході в клуб у чоловіка виник конфлікт із п'ятьма охоронцями, які згодом вивели його на вулицю та побили. Пізніше до закладу приїхали поліцейські, які у грубій формі затримали Лимаря. Видання Baza опублікувала відео, на якому один із поліцейських застосовує проти затриманого, який вже лежить на землі, електрошокер. Після цього Лимаря доправили до ОВС та оштрафували на 500 рублів за хуліганство.

Наступного дня Лимар звернувся до лікарів, які діагностували у нього множинні переломи лицевого скелета, переломи лобової кістки та щелепи, контузію та розрив стравоходу. Вже в лікарні у чоловіка трапилися інсульт та сепсис, почали відмовляти нирки та селезінка. Майже через місяць після госпіталізації Лимар помер.

Як повідомляє видання 47News, Лимар вирушив на війну в Україну у вересні 2022 року, там він служив у піхоті на території Луганської області. Додому доброволець повернувся у січні. Справа про його загибель поки не порушена, в нього залишилося двоє синів 3 та 14 років.

Як повідомлялося, у росії щомісяця мобілізують 20 тисяч людей у рамках прихованої мобілізації.

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті