У Новгородській області РФ заявили про атаку на аеродром базування Ту-22, пошкоджено літак

Російське Міністерство оборони заявило, що Україна нібито атакувала безпілотником військовий аеродром у Новгородській області 19 серпня. Про це йдеться в заяві відомства. 

Там стверджують, що удар стався близько 10:00 за київським часом. Пост зовнішнього спостереження нібито намагався збити безпілотник коптерного типу зі стрілецької зброї.

За даними російської сторони, внаслідок атаки на території аеродрому виникла пожежа. Зазнав пошкодження один літак, постраждалих немає. 

Місцеві Telegram-канали підтверджують, що приблизно о 10:30 бачили дим поблизу авіабази Сольці, що неподалік однойменного міста.

Раніше командування Повітряних сил України повідомляло, що на аеродромі базувалися дальні бомбардувальники Ту-22М3, які росіяни використовують для ракетних ударів по Україні.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті