У Норвегії знешкодили колишнього "вагнерівця" на прізвище Медведєв, який влаштував бешкет в Осло

Колишній командир російської групи найманців "Вагнера" Андрій Медведєв заарештований після того, як він влаштував п’яний дебош біля бару в Осло. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

Після втечі з росії 26-річний Медведєв 13 січня перетнув кордон з Норвегією, де подав заяву на надання притулку, однак, згідно з обвинувальним висновком, був затриманий за бійку біля бару в Осло.

Точні обставини події не уточнюються, але, за матеріалами суду, підозрюваний, який на той момент був п'яний, чинив опір при затриманні, а потім фізично напав на поліцейських, коли прибув до відділку.

Суд над ним призначено на 25 квітня.

Нагадаємо, перед втечею Медведєв розповів, що в Україні був свідком випадкових вбивств бойовиків "Вагнера", яких їхні власні командири звинуватили в непокорі наказам.

Він заявив, що готовий розповісти все, що йому відомо про групу "Вагнера", її діяльність та її лідера Євгена Пригожина.

Як повідомлялося, у росії заборонили цитувати критичні заяви власника ПВК "Вагнер" Пригожина у держЗМІ. 

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті