Рашисти вдарили по Херсонщині: загинула майже ціла родина, у селі 8 постраждалих, в тому числі 3 дітей

Російські окупанти вкрили вогнем село Бургунка Бериславського району на Херсонщині 19 лютого, внаслідок чого загинуло троє людей з однієї родини. Про це повідомила Херсонська ОВА у своєму Телеграм-каналі.

"У недільний ранок російська армія масованим артилерійським вогнем вкрила село Бургунка Бериславського району, – сказано в повідомленні. – Один із ворожих снарядів влучив в подвірʼя місцевих жителів. У момент обстрілу в домівці знаходилися родина – троє дорослих та двоє дітей".

Підкреслюється, що через російський удар мати, батько та дядько загинули на місці. 13-річний хлопчик дістав поранення, його шпиталізували.

Уточнюється, що, крім того, поранення дістали четверо осіб – літня жінка, дорослий чоловік, 10-річна дівчинка та 8-річний хлопчик.

Загалом станом на 13:00 було відомо про 8 постраждалих у селі, з яких  3 – це діти.

Раніше повідомлялось, що рашисти обстріляли зі "Смерчів" Українськ на Донеччині та пошкодили майже 20 житлових будинків.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті