Рашисти обстріляли зі "Смерчів" Українськ на Донеччині та пошкодили майже 20 житлових будинків

Російські окупанти напередодні обстріляли із РСЗВ "Смерч" житлові будинки в Українську Донецькій області. Про це 19 лютого у Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Посеред дня ворог вдарив зі "Смерчів" по Українську – пошкоджено 19 житлових будинків, школу та спортивну школу", - повідомив чиновник.

Крім цього, напередодні під удар рашистів потрапила і Авдіївка – фронтове місто зазнало чотирьох обстрілів – з артилерії та "Градів".

"Пошкоджено Будинок культури та численні житлові будинки – точні наслідки з'ясовуємо", - додав Кириленко.

Глава ОВА додав, що на Волноваському напрямі під обстрілами опинилися околиці Вугледара та Пречистівки. На щастя, обійшлося без жертв.

Також під вогнем опинилися Курахове (два пошкоджені будинки), Первомайське, Дружківка (пошкоджено два будинки), Іванопілля (було пошкоджено один приватний будинок) та Сіверськ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що рашисти вранці завдали ракетного удару по багатоповерхівках у Дружківці.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті