У московському барі спустили зі сходів і побили "героя СВО", друзі не заступилися, але просять надати йому медичну допомогу

У московському барі невідомі спустили зі сходів і побили "героя СВО" Максима Дерябіна. Про це пише один із Z-Телеграм-каналів із посиланням на друзів потерпілого.

Зазначається, що 24 березня командир взводу окупаційного корпусу РФ разом із друзями в барі відзначав закінчення своєї відпустки і подальше повернення на фронт в Україну. Нібито компанія поводилася спокійно, але несподівано в бар зайшла група молодих хлопців напідпитку, які почали чіплятися до дівчини.

"Герой СВО" заступився за неї, але невідомі спустили його зі сходів "висотою близько двох метрів головою вниз", а потім побили. Чому запрошені друзі Дерябіна не заступилися за свого товариша, у повідомленні не йдеться.  

Однак вони намагаються домогтися покарання нападників або хоча б того, щоб "учаснику СВО з двома державними нагородами" надали медичну допомогу. Він із переломом основи черепа та крововиливом у мозок третю добу лежить у лікарні, але йому навіть не зробили МРТ. 

Друзі потерпілого запевняють, що ті, хто побив їхнього друга, а також лікарі лікарні мають зв'язки в МВС РФ, тому не буде ні розслідування цього інциденту, ні адекватного лікування.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті