У Маріуполі окупанти оголосили про прослуховування телефонів бюджетників

Російські окупанти будуть прослуховувати телефонні розмови маріупольців задля запобігання витоку інформації з міста. Про це повідомив радник законного мера міста Петро Андрющенко у своєму телеграм-каналі.

"Для посилення контролю за спілкуванням та упередження передавання інформації в УкраЇну, окупанти повідомили “бюджетних” працівників про обов’язкову та суцільну прослушку телефонів. Для того всі зобов’язани надати свої персональні телефони для встановлення спеціальної програми прослушки розмов. Також окупаційна влада прозвітувала про встановлення обладнання для контролю за інтернет трафіком. Одночасно збільшилась кількість патрулів на вулицях та від наших джерел надійшла інформація про чергову запланову хвилю зачисток та обшуків по секторам з залученням Росгвардії", - написав Андрющенко.

Як повідомлялося раніше, у Маріуполі залишилося 10-15 тисяч російських військових

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті