У лютому середньодобова кількість російських втрат була найвищою з початку війни - британська розвідка

У лютому поточного року середньодобова кількість російських втрат становила 983 людини на день, що є найвищим показником від початку повномасштабної агресії РФ. Про це 3 березня повідомляє у соціальній мережі Х з посиланням на дані розвідки Міністерство оборони Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

"Середньодобова кількість російських втрат (убитих і поранених) в Україні протягом лютого 2024 року була найвищою від початку війни і становила 983 особи на день. Збільшення середньодобового показника майже напевно відображає прихильність Росії до масових і затяжних бойових дій", - йдеться у звіті.

Зазначається, що "хоча з точки зору людських життів це дорогий захід, його результат посилив тиск на позиції України по всій лінії фронту".

Водночас у британській розвідці вказують, що втрати РФ під час війни в Україні, ймовірно, становили більше ніж 355 тис. осіб убитими і пораненими.

Нагадаємо, за добу 2 березня ЗСУ знищили понад 1100 окупантів. 

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті