У Луганську важка техніка окупантів перекинулася і зруйнувала зону відпочинку, яку будував "регіон-шеф місто Москва"

Важка техніка росіян перекинулася і зруйнувала зону відпочинку в окупованому Луганську 21 березня. Про це повідомили так звана "т.в.о. голови муніципального округу місто Луганськ" Яна Пащенко, місцевий пропагандист та офіційне окупаційне ЗМІ, розмістивши відповідні відео.

"Ми будемо старатися для того, щоб відновився майданчик. Можливо, він буде в іншому вигляді, тому що це нам будував регіон-шеф місто Москва", - сказала Пащенко.

Окупаційне ЗМІ спершу написало, що в місті перекинувся БТР, але потім виправило це на слово "вантажівка".

"Вантажівка перекинулася на перехресті кварталу Гайового в Луганську. Зруйновано зону відпочинку", - написало ЗМІ.

Місцевий пропагандист уточнив, що йдеться про "Урал", а також зазначив: "До речі, майданчик зруйновано практично повністю".

Пащенко також заявила, що для відновлення майданчика "буде взаємодіяти" з водієм техніки, що перекинулася, тому що "повинен кожен розуміти: якщо щось сам накоїв, повинен сам і виправляти".

Раніше повідомлялося, що масова ДТП за участю російських військових сталася в Антрацитівському районі Луганської області.

Раніше також повідомлялося, що в окупованих Ровеньках у ДТП зіткнулися 4 авто, включно з військовим "Уралом". Постраждали діти 7 і 13 років.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті