У "ЛНР" закрилися всі "виборчі дільниці". Повідомили про явку понад 80%

У квазіутворенні "ЛНР" повідомили про завершення так званого голосування на "виборах Путіна". "Дільничні комісії" приступили до підрахунку голосів. Про це 17 березня пишуть місцеві пропагандисти.

За їхньою інформацією, "явка виборців на виборах у ЛНР до 12:00 17 березня становила 80,21%".

"Усі 581 виборча дільниця закрилася, розпочали підрахунок голосів і встановлення результатів виборів", - цитують "голову виборчої комісії ЛНР" Олену Кравченко.

Також наведено слова "глави республіки" Леоніда Пасічника, який нагадав про проведення попереднього голосування і вдома.  

"Понад 326 тис. жителів ЛНР взяли участь у достроковому голосуванні на виборах президента Росії", - цитують Пасічника.

"Учасниками дострокового голосування на виборах Президента Росії стали понад 326 тисяч жителів нашого регіону", - сказав Глава ЛНР.

Як повідомлялося, ще до початку "волевиявлення" в так званій "ЛНР" окупаційною владою були окреслені показники явки на псевдовиборах президента РФ.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті