У "ЛНР" спрогнозували "прихід цивілізації": у 2024 році обіцяють оснастити поштові відділення і листонош платіжними терміналами

На окупованій території Луганської області пообіцяли оснастити поштові відділення, причому насамперед чомусь у прифронтовій Кремінній, платіжними терміналами у 2024 році - не уточнивши, на початку чи наприкінці року. Про це повідомив так званий "міністр цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій ЛНР" Андрій Єршов на зустрічі з представниками Кремінського району, пишуть окупаційні ЗМІ 23 листопада.

"Ми будемо розвивати пошту з точки зору оснащення сучасними сервісами. У наших планах на 2024 рік - оснастити відділення можливостями розплачуватися безготівкою: на вікна кожного нашого поштового відділення поставити термінали, які дозволятимуть розплачуватися за ті чи інші послуги безготівково, за допомогою банківської картки", - розповів "міністр".

Колаборант також заявив, що в планах керованого ним "міністерства" - оснащення листонош касовими апаратами, причому саме в Кремінній.

"Щоб листоноша, прийшовши у квартиру, у будинок до жителя Кремінної, можливо, вікового, якому важко ходити, міг і пенсію видати, і газету вручити, і, можливо, якісь операції, де потрібен касовий термінал, здійснити. Чому б і ні? Ми нормально дивимося на те, що наші листоноші мають можливість принести додому такій людині якісь продукти харчування, сигарети", - сказав Єршов.

Під новиною з'явилося кілька скептичних коментарів місцевих жителів.

"У січні чи грудні?" - просить уточнити один із них. Адже дійсно, між січнем і груднем 2024 року різниця саме в рік. 

Раніше повідомлялося, що російські "волонтери" завезли в окупований Сєвєродонецьк ліки і зібрали біля автобудинку чергу людей, які практично забули, що таке медикаменти.

Раніше також повідомлялося, що ЗСУ наблизилися до Кремінної.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті