У Києві відкрився гуманітарний хаб Старобільської РДА (адреса, контакти). Приїхав Жадан

Гуманітарний хаб Старобільської районної державної адміністрації відкрився сьогодні у Києві. Про це повідомляє сторінка Старобільської РДА у Facebook 22 грудня.

"Це місце, яке створювалося з душею, куди можна звернутися за допомогою, отримати підтримку, пораду, долучитися до інформативних заходів, вирішити нагальні питання, зрештою, просто поспілкуватися і зустрітися один з одним!", - зазначили у РДА.

На відкритті голова Старобільської районної державної адміністрації зазначив, що мета роботи гуманітарних хабів – надати допомогу та необхідні послуги кожному мешканцю області, у якій би частині нашої держави він не перебував.

Також на відкритті до земляків зі словами вітання звернувся митець, музикант, письменник, поет, громадський діяч  - Сергій Жадан, який завершив свій виступ традиційно власною поезією.

Також разом з відкриттям гуманітарного хабу Оксана Очкурова з ГО Центр спільного розвитку "Дієва громада" анонсувала відкриття, створеного в рамках проєкту "Відкриті двері. Розширення доступу до соціальних послуг" Центру підтримки сім'ї, який буде надавати соціальні послуги переселенцям із Луганської області.

В фокусі роботи центру - підтримка родин з дітьми, через:

- роботу ресурсного центру підтримки сім'ї

- роботу освітніх класів та позашкільних занять для дітей

- роботу відкритого простору з ігровою зоною, де батьки можуть навчатися або отримувати послуги, а діти змістовно проводити час.

"Хаб – це також простір єднання, бо в умовах сьогодення важливо не лише забезпечити людей послугами, а підтримати їх, дати можливість відчути себе частиною малої Батьківщини, поспілкуватися у колі близьких за ментальністю людей, створити коло підтримки", - зазначили у Старобільській РДА.

До Хабу можна завітати за адресою: місто Київ, бульвар Лесі Українки, 26А (каб. 330).

Гуманітарний хаб працює з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 15.00.

Телефон для довідок: (050)512-04-57.

Як повідомлялось раніше, Хаби Сєвєроднецької громади у Тернополі й Дніпрі надали допомогу майже п'яти з половиною тисячам ВПО за місяць.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті