Під час повітряної тривоги у Києві у шкільному укритті обвалилася підвісна стеля

Під час повітряної тривоги в укритті школи Солом'янського району Києва стався обвал підвісної стелі через прорив труби. Про це повідомляє Київська МВА у Телеграм 22 грудня.

"Під час повітряної тривоги, в укритті однієї із шкіл Соломʼянського району зірвало вентиль батареї опалення. Стеля в даному укритті типу "армстронг" - з легкими плитами, які швидко увібрали в себе воду та набрякли. Внаслідок значного збільшення ваги за рахунок води, обвалився сегмент підвісної стелі", - зазначили у КМВА.

Також повідомляється, що обійшлось без постраждалих.

Слідчо-оперативна група встановлює деталі. За даним інцидентом призначена служба перевірка.

На даний час проводиться обстеження і підготовка укриття до ремонтних робіт. Підрядна організація зобовʼязується до ранку понеділка усунути наслідки аварії. Роботи проведуть за позабюджетні кошти.

Також зазначається, що вказане укриття зовсім нещодавно було відремонтовано та після ремонту пройшло перевірку.

Як повідомлялось раніше, у Києві дітей не пустили до шкільного укриття під час тривоги, бо вони були із песиком. Поліція відкрила кримінальну справу.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті