У Кремлі залишили без коментарів слова Беннета про "обіцянку" путіна не усувати Зеленського

Кремль не розкриватиме деталі переговорів на найвищому рівні, тому не буде дати коментарі щодо слів екс-прем'єр-міністра Ізраїлю Нафталі Беннета про те, що путін давав обіцянку не усувати президента України Володимира Зеленського. Про це заявив речник глави РФ Дмитро Пєсков 6 лютого, - пишуть росЗМІ.

Він зазначив, що "путін і Беннет, під час перебування останнього прем'єр-міністром Ізраїлю, вели дуже інтенсивний діалог". Вони "часто спілкувалися, було і особисте спілкування, і телефонні переговори", - сказав Пєсков.

"Справді, на порядку денному, окрім двосторонніх відносин, була тема України, тема спеціальної військової операції. Вони, власне, не одну годину присвятили обговоренню цієї теми. Але ви знаєте, що ми не прихильники розкривати деталі переговорів глав держав. Не хочемо цього робити і зараз. Тому я не буду ні спростовувати, ні підтверджувати сказане паном Беннетом", - сказав Пєсков.

Зазначається, що Беннет, який на початку 2022 року виступив у ролі посередника між керівництвом росії та України, у своєму першому з часів звільнення з посади прем'єра інтерв'ю поділився спогадами про контакти з обома сторонами. Серед іншого, за словами екс-прем'єра Ізраїлю, на початку війни проти України путін дав йому запевнення, що Зеленському фізична розправа не загрожує.

Як раніше повідомлялося, у ГУР Міноборони заявляли, що путін посилав в Україну кілерів "Вагнера", головною метою яких був президент Зеленський.

Як раніше повідомлялося, путін посилав в Україну кілерів "Вагнера", головною метою яких був президент Зеленський.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті