У Кремлі залишили без коментарів слова Беннета про "обіцянку" путіна не усувати Зеленського

Кремль не розкриватиме деталі переговорів на найвищому рівні, тому не буде дати коментарі щодо слів екс-прем'єр-міністра Ізраїлю Нафталі Беннета про те, що путін давав обіцянку не усувати президента України Володимира Зеленського. Про це заявив речник глави РФ Дмитро Пєсков 6 лютого, - пишуть росЗМІ.

Він зазначив, що "путін і Беннет, під час перебування останнього прем'єр-міністром Ізраїлю, вели дуже інтенсивний діалог". Вони "часто спілкувалися, було і особисте спілкування, і телефонні переговори", - сказав Пєсков.

"Справді, на порядку денному, окрім двосторонніх відносин, була тема України, тема спеціальної військової операції. Вони, власне, не одну годину присвятили обговоренню цієї теми. Але ви знаєте, що ми не прихильники розкривати деталі переговорів глав держав. Не хочемо цього робити і зараз. Тому я не буду ні спростовувати, ні підтверджувати сказане паном Беннетом", - сказав Пєсков.

Зазначається, що Беннет, який на початку 2022 року виступив у ролі посередника між керівництвом росії та України, у своєму першому з часів звільнення з посади прем'єра інтерв'ю поділився спогадами про контакти з обома сторонами. Серед іншого, за словами екс-прем'єра Ізраїлю, на початку війни проти України путін дав йому запевнення, що Зеленському фізична розправа не загрожує.

Як раніше повідомлялося, у ГУР Міноборони заявляли, що путін посилав в Україну кілерів "Вагнера", головною метою яких був президент Зеленський.

Як раніше повідомлялося, путін посилав в Україну кілерів "Вагнера", головною метою яких був президент Зеленський.

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті