У Краматорську відкрили реєстрацію на виплати для переселенців від французької гуманітарної організації

Фінансова допомога від французької гуманітарної організації  "Solidarites International" доступна для зареєстрованим у Краматорсьу переселенцям із зон бойових дій. Про це 10 жовтня повідомила Краматорська міська рада.

Розмір допомоги складає 10 800 гривень (3600 грн на місяць – загалом за 3 місяці). Вона надається внутрішньо переміщеним особам, які отримали довідки про взяття на облік ВПО протягом останніх 30 днів в Краматорській громаді.

Реєстрацію здійснюють у будівлі Дитячої центральної бібліотеки, по вул. Паркова, 14, з понеділка по п’ятницю – 09:00-15:30 та по суботах – 09:00-12:30, попередній запис за тел.: (066) 196-58-62 (пн-пт: 08:00-18:00).

Для реєстрації на отримання виплат необхідно надати оригінали наступних документів: паспорт або ID-картка, довідка про індивідуальний податковий номер, довідку ВПО, свідоцтво про народження дитини.

У пресслужбі звертають увагу, що неповнолітні діти не можуть подаватися окремо від батьків, тобто в ситуації, коли мати зареєстрована більше 30 днів тому, а дитина щойно, заявка на дитину буде відхилена. А особи, які не мають ІПН за релігійними причинами, повинні мати відповідний штамп у паспорті.

Як повідомлялося, українці, які постраждали від війни, можуть отримати грошову допомогу від Естонської ради у справах біженців.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті