У Краматорську та Слов'янську поліцейські затримали 4 бойовиків РФ

Поліцейські у Краматорську та Слов'янську поліцейські затримали чотирьох підозрюваних у співпраці з бойовиками РФ. Про це 29 травня повідомила пресслужба Патрульної поліції Краматорська та Слов'янська.

"У суботу, під час несення служби в Краматорську, поліцейські виявили підозрілого громадянина. Перевіривши його за наявними базами, патрульні встановили, що він перебуває в розшуку з 2014 року", - повідомили правоохоронці.

Того ж дня, у Слов'янську поліцейські помітили чоловіка, який, побачивши екіпаж, різко змінив напрямок руху. Під час перевірки документів інспектори з'ясували, що чоловіка розшукують правоохоронці через причетність до розбоїв і нападів.

"У неділю в Слов'янську та Краматорську поліцейські встановили 2 осіб, ймовірно, причетних до незаконних збройних формувань, і в одного з них, під час перевірки телефону, патрульні виявили передплати на групи з проросійськими поглядами", - додали в пресслужбі патрульної поліції.

У всіх випадках інспектори передали чоловіків слідчим для подальшого встановлення обставин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області судитимуть місцеву жительку, яка здавала позиції ЗСУ.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті