У Краматорську ліквідують наслідки ракетної атаки росіян - перекрито понад 300 вікон

Наслідки ракетної атаки росіян на Краматорськ наразі ліквідують комунальні служби та волонтери - вже перекрито понад 300 вікон. Про це 21 лютого розповів голова Донецької обласної ВЦА Вадим Філашкін.

"Разом з начальником Краматорської районної військової адміністрації Андрієм Панковим та очільником міської військової адміністрації Олександром Гончаренком оглянули місце обстрілу у Краматорську. Для ліквідації наслідків ракетної атаки росіян задіяно 24 одиниці техніки. Працюють управляючі компанії, комунальні служби та волонтери. Будівельні матеріали видає гуманітарний штаб Краматорської міської ради, «Червоний Хрест» та «Янголи спасіння». Також, у разі необхідності, благодійники видають воду, теплий одяг та побутові речі", - зазначив він.

За його словами, наразі вже перекрито понад 300 вікон, роботи тривають. Він подякував волонтерам, благодійникам та комунальним службам за оперативне реагування та допомогу краматорцям.

Як повідомлялося, шестеро жінок та один чоловік дістали поранення внаслідок ракетного удару по Краматорську 20 лютого.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті