У Краматорську двоє загиблих, одного потерпілого вдалося реанімувати - Кириленко

Станом на ранок четверга, 2 лютого, внаслідок обстрілу Краматорська двоє людей загинуло, 21 особа звернулася за медичною допомогою, з них 8 госпіталізували. Інформація про третього загиблого у Краматорську не підтвердилася, потерпілого вдалося реанімувати та направити до Дніпра. Про це у ефірі телемарафону повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

"Наразі двоє людей, на жаль, загинули, кількість постраждалих - 21 особа, вісім осіб поранено, двох з них у важкому стані транспортовано до Дніпропетровської області, де їм провели стабілізуючі операції", - повідомив він.

Кириленко зазначив, що загинуло не троє, а двоє людей. 

"Людина перебувала у безпорадному стані, її вдалося реанімувати та направити до Дніпра", - уточнив глава ОВА.

Нагадаємо, увечері 1 лютого російські окупанти вдарили ракетою по житловому будинку, розташованому в центрі Краматорська, і повністю його зруйнували. 

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті