У Харкові зруйнована практично вся критична інфраструктура: росіяни не підійшли ближче до міста, але б'ють новою зброєю - Терехов

Практично вся комунальна та приватна енергетична інфраструктура Харкова зруйнована росіянами станом на 1 квітня. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов в інтерв'ю LIGA.net, опублікованому 1 квітня.

"Я не знаю, який план у ворога. Вже зруйновано практично всю критичну енергетичну інфраструктуру, приватну також розбито. Був час, коли з практично двохмільйонного міста залишалося 300 тисяч. ...Росіяни не підійшли ближче до міста, але б'ють новою зброєю", - сказав Терехов.

Він підкреслив, що росія хоче залякати мешканців міста, але це неможливо.

Терехов також зазначив, що за два роки великої війни були різні загрози, починаючи з диверсантів у самому Харкові.

"Однак ніхто не опускає руки. У нас цілодобово працюють Пункти незламності. За два дні останнього блекауту після обстрілів туди прийшли 28 тисяч харків'ян. У школах безкоштовно годують людей. За рік видали 10 мільйонів порцій їжі. Ми переживали і складніші часи - переживемо й ці", - заявив Терехов, при цьому наголосивши, що ситуація для енергетичної галузі в місті дуже важка.

Раніше повідомлялось, що росіяни обстріляли житлову забудову Шевченківського району Харкова.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті