У Харкові внаслідок російських ударів вщент згоріли 15 житлових приватних будинків

У Харкові внаслідок російських ударів вщент згоріли 15 житлових приватних будинків. Про це у Телеграм вранці 10 лютого повідомив голова ОДА Олег Синєгубов.

"Із 22:46 окупанти завдавали ударів по Харкову дронами-камікадзе типу «Shahed». Влучання зафіксували у Немишлянському районі міста. Уражена цивільна інфраструктура. Виникло кілька масштабних пожеж. 15 житлових приватних будинків вщент згоріли. Ліквідація наслідків триває, пожежі локалізовані", - повідомив глава області.

Він нагадав, що внаслідок ударів рашистів загинули семеро людей, серед них троє дітей: 7, 4 років та немовля близько 6 місяців.

"В одному із приватних будинків виявили тіла 5 людей, серед яких 3 дітей. На іншому обʼєкті - ще двоє загиблих. Станом на зараз - троє поранених. Понад півсотні людей врятували!", - констатував Синєгубов.

Харківський міський голова Ігор Терехов вночі 10 лютого повідомив у Телеграм, що ворожі "шахеди" вдарили по АЗС - внаслідок цього влучання розлилося палаюче пальне, горіли приватні будинки, площа пожежі складала 3700 квадратних метрів. 

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті