"Вбити клин у російський фронт". У ГУР МО підтвердили контрнаступ ЗСУ навесні

Представник воєнної розвідки Вадим Скібицький заявив, що навесні українська армія піде у контрнаступ. Про це чиновник заявив в інтерв'ю німецькому виданню DW.

"Думаю, навесні ми будемо готові до контрнаступу. Однією зі стратегічних цілей буде спроба "вбити клин у російський фронт на півдні - між Кримом та материковою частиною Росії", - заявив Скібицький.

Крім того, представник ГУР МО не виключив, що Україна завдаватиме удари по територіям, з яких здійснюються російські атаки. Зокрема, йдеться про Білгородську область РФ.

"Ми зупинимося лише тоді, коли відновимо країну у межах 1991 року", - заявив Скібицький. 

Як повідомлялося раніше, за оцінкою голови ГУР МО Кирила Буданова, путін буде змушений вивести війська з України, інакше його режиму загрожує крах.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті