Путін буде змушений вивести війська з України, інакше його режиму загрожує крах – Буданов

Росія буде змушена вивести свої війська з території України, щоб зберегти путінський режим. Про це 23 лютого в інтерв'ю Le Monde заявив голова Головного управління розвідки МО Кирило Буданов.

"Росія буде змушена вивести війська з України незабаром, інакше це швидко призведе до краху російського режиму. Він не має іншого рішення. У росіян була можливість спокійно вийти з ситуації, яку вони самі створили. Вони не хотіли зупинятися. Вони обрали шлях ескалації. Це створює для них проблеми", - заявив головний розвідник.

Сприятиме відступу російських окупантів з України не лише тиск української армії, а й зусилля нашої дипломатії. Як і політичні процеси у самій росії.

Буданов упевнений, що всередині держави-агресора невдовзі виникне питання про політичну та архітектуру безпеки регіону, яке простягається від Східної Європи до азіатської частини росії. Потенційно може змінити політико-територіальну конфігурацію РФ.

"І це не питання десятиліть, це може статися швидко. Світу не потрібна Російська Федерація у тому вигляді, яка вона є сьогодні, коли загрожує всьому світу. І крім ядерної загрози, Росії більше нічого запропонувати. Ця загроза нікому не потрібна. Росії доведеться змінюватись", - підсумував глава ГУР.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Великобританії Бен Уоллес заявив, що війна росії проти України триватиме ще рік.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті