У Джанкої внаслідок удару знищено ППО С-400 "Тріумф" окупантів

Телеграм-канал "Кримський вітер" опублікував фото, як стверджується, знищеної системи ППО С-400 "Тріумф" у тимчасово окупованому Джанкої після нічного прильоту по аеродрому. 

"Нам повідомляють: це все, що залишилося від комплексу С-300 на аеродромі в Джанкої", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ" з посиланням на джерела,  внаслідок удару по Джанкою було знищено 3 пускові установки С-400 і РЛС. .

"Першоджерело заявляє, що удар наносився двома ракетами MGM-140 ATACMS.

Другий удар прийшовсь по пункту прийому та ремонту військової техніки - в момент удару там знаходились дві ПУ С-300, після чого почалась детонація боєприпасів.

Також заявлено про 15 поранених та 22 зниклих безвісти", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомляють місцеві Телеграм-канали, офіційно РФ прильоту не підтверджувала, але дорогу  у районі аеродрому у Джанкої перекрили. 

Нагадаємо, в ніч на 17 квітня в окупованому Джанкої "прилетіло" по аеродрому, де базуються російські ударні вертольоти.  

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті