У Донецьку знову щось палає. Пишуть про ліквідацію окупантів та боєприпасів

В окупованому Донецьку у вівторок, 21 березня, над Петровським районом було видно стовб диму, який може бути наслідком удару по складу боєприпасів окупантів. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, а також радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Місцеві канали опублікували кілька фотографій, на яких видно стовп диму в небі. Однак причин появи диму, а також звідки він здіймається, не назвали.

При цьому за версією Андрющенка, цей дим є наслідком удару по черговому складу боєприпасів окупантів.

"У Донецьку знову не домовилися про обрання папи. У процесі роздумів принесли в жертву не тільки боєкомплект, а й певну кількість окупантів", - написав він.

Окупаційна пропаганда звинувачує в обстрілах військових ЗСУ. Насправді 24 лютого 2022 року РФ розв'язала проти України агресивну війну, жертвами якої стали десятки тисяч українців по обидва боки лінії зіткнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Донецьку під обстріл потрапив торговий комплекс "Галактика".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті