У Донецьку під масованим обстрілом центр міста. Є загиблий і поранені

В окупованому Донецьку сьогодні, 7 квітня, під обстріл потрапив Ворошиловський район. Відомо про одного загиблого і шістьох поранених жителів. Про це пише гауляйтер міста Олексій Кулемзін.

"За попередніми даними, внаслідок обстрілу центру нашого міста станом на 13 годину 10 хвилин зафіксовано смерть однієї людини. Шестеро отримали поранення", - написав Кулемзін.

За його інформацією, під обстрілом перебуває район Критого ринку, бульвар Шевченка і бульвар Пушкіна. 

Також повідомляється, що по центру Ворошиловського району прилетіло 5 ракет із РСЗВ. 

По вулиці Горького зруйновано стіну житлового будинку. Наразі відомо, що на бульварі Шевченка відбулося пряме попадання в будинок, перебито газопровід, пошкоджено автомобілі; на вул. Горького постраждали будівлі; на Критому ринку зруйновано павільйони; на пр. Театральному, вул. Челюскінців пошкоджено дорожнє покриття.

Крім того, Кулемзін повідомляв, що тимчасово призупинено рух трамвайного маршруту № 1 на ділянці "пр. Гурова - пр. Ватутіна" у Ворошиловському районі через обрив контактного проводу і пошкодження трамвайного полотна внаслідок обстрілу.

Зазначимо, що в умовах російської окупації перевірити цю інформацію з інших джерел не є можливим. Однак варто уточнити, що українські сили оборони не ведуть вогонь і не вибирають собі цілями житлові квартали або об'єкти цивільної інфраструктури. При цьому окупаційна пропаганда звинувачує в обстрілах ЗСУ. Насправді 24 лютого 2022 року РФ розв'язала проти України агресивну війну, жертвами якої стали десятки тисяч українців по обидва боки лінії зіткнення.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті