У Донецькій ОВА розповіли, чи готові лікарні області до блекаутів

Лікарні Донеччини забезпечені джерелами альтернативного живлення та опалення на випадок блекаутів. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

За його словами, 67 закладів охорони здоров'я первинної, вторинної та третинної ланок  продовжують функціонувати  на Донеччині. 

53 заклади забезпечені автономними джерелами живлення. Частково забезпечені генераторами для покриття критичних потреб 14 закладів охорони здоров’я.

Крім того, 52 заклади готові до забезпечення роботи в умовах відсутності теплопостачання. 

У лікарнях області створено резерв паливно-мастильних матеріалів для безперебійної роботи автономних джерел живлення протягом 5 діб та запаси питної і технічної води із розрахунку на декілька днів споживання.

"Незабаром область отримає додаткові генератори і лікарні будуть забезпечені ними на 100%. Маємо завжди бути готові до будь-яких сценаріїв", - зазначив очільник ОВА. 

Нагадаємо, у Донецькій ОВА заявили, що область упевнено проходить нинішній опалювальний період. 

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті