У Дніпрі заммера та підрядника підозрюють у заволодінні майже мільйоном на ремонті школи

Заступниці мера Дніпра та директору приватного підприємства повідомили про підозру у заволодінні майже мільйоном гривен під час ремонту школи. Про це 16 вересня повідомив Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, департамент міської ради уклав з підприємством-підрядником ряд договорів про проведення будівельних робіт з капітального ремонту даху однієї зі шкіл міста.

Після їх виконання директор підприємства вніс у кошторисну документацію ціни на будматеріали, які удвічі перевищують ринкові. Попри це, заступниця мера підписала акти та скріпила печаткою.

Таким чином на рахунок приватного підприємства безпідставно були перераховані майже 1 млн гривень з міського бюджету. 

Правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів, у приміщеннях міської ради та підприємства.

Їм інкримінують розтрату, привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах та службове підроблення (ч. 2 ст. 28, ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Як повідомлялося, Коломойському і п'ятьом його подільникам повідомили про підозру в заволодінні коштами "ПриватБанку" на понад 9,2 млрд гривень.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті