У Дніпрі почали викладати англійську для дітей переселенців з Луганщини (адреса)

Для дітей переселенців з Луганщини У Дніпрі почали викладати англійську мову. Про це повідомив голова луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 5 липня.

"На базі Кремінського гуманітарного хабу в місті Дніпро відбулося перше безкоштовне заняття з англійської мови для дітей 5-6 років, – сказано в повідомленні. – Урок-знайомство для малечі провела кремінська волонтерка зі знанням англійської мови Олександра Кравцова".

Зазначається, що на вступному занятті викладачка вчила маленьких переселенців вітатися англійською, називати і писати свої імена. Паралельно вони спілкувалися та малювали, проговорюючи англійською базові кольори.

Планується, що уроки англійської для дітей ВПО з Луганської області відбуватимуться у хабі через один вівторок. Про наступну зустріч та вікову категорію буде оголошено у телеграм-каналі "Креміняни Дніпра".

Адреса хабу: м. Дніпро, вул. В. Антоновича, 89.

Раніше повідомлялось, що заняття з мовленнєвого розвитку для дошкільнят – переселенців з Луганщини проводяться в Дніпрі.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті