Заняття з мовленнєвого розвитку для дошкільнят – переселенців з Луганщини проводяться в Дніпрі (адреса)

У Кремінському хабі в Дніпрі проводитимуться заняття з мовленнєвого розвитку для дітей – переселенців з Луганської області дошкільного віку щоп’ятниці. Про це повідомив голов аЛукганськох ОВА Артем Лисогор у своєму телеграм-каналі 1 липня.

"Щоп’ятниці у Кремінському хабі в Дніпрі проводитимуться заняття з мовленнєвого розвитку для дітей дошкільного віку", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що перше таке заняття було організовано учора, 29 червня.

"На уроці маленькі переселенці вчилися впізнавати і називати казкового героя та характеризувати його емоційний стан, відповідали на запитання вихователя, відгадували загадки, малювали", – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що разом з фахівцем дошкільного закладу діти грали в рухливі ігри та виконували вправи, які стимулюють розвиток мовлення, дрібної моторики, зорової уваги, мислення, пам’яті.

Планується, що подібні заняття проводитимуться на хабі щоп’ятниці.

Адреса хабу: м. Дніпро, вул. В. Антоновича, 89.

Раніше повідомлялось, що в хабі для переселенців з Луганщини у Харкові працюють психолог і перукар (адреса, контакти).

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті