У "Дії" з'являться чотири нові соціальні послуги

Чотири нові соціальні послуги стануть доступні в застосунку "Дія" з 4 вересня. Про це повідомив заступник міністра соціальної політики з питань цифровізації Костянтин Кошеленко в ефірі "Українського радіо".

Йдеться про наступні сервіси: допомога при всиновленні дитини, допомога людині, яка доглядає за хворою дитиною, допомога людям з інвалідністю дитинства та дітям з інвалідністю, допомога на дитину одинокій матері або батьку.

Кошеленко відзначив, що тепер у "Дії" люди зможуть отримати первинну консультацію з усиновлення, а пізніше зареєструватись кандидатом на усиновлювача.

"Зараз в Україні, на жаль, багато дітей залишається без батьків. І такий комплекс послуг з усиновлення він актуальний, і його актуальність зростає", - сказав він.

Посадовець додав, що люди, які задумалися про всиновлення, зможуть не йти особисто в Службу в справах дітей, а розпочати цей шлях на порталі "Дія".

Як повідомлялося, ще 11 дітей вдалося повернути з окупованої частини Херсонщини.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті