У Часовому Ярі досі залишаються 668 жителів - голова Донецької ВЦА

У Часовому Ярі, навколо якого точаться бої, залишаються більше ніж 650 мешканців, яким дуже складно завозити гуманітарну допомогу. Про це 22 травня повідомив голова Донецької облдержадміністрації, начальник ОВА Вадим Філашкін.

За його словами, також дедалі важче стає і вирішення питання евакуації цивільних звідти.

“668 людей зараз залишилися в місті Часів Яр. Обстановка там дуже складна. Завезти гумдопомогу і вивезти людей зараз дуже складно, тому що ворог повністю обстрілює всі під’їзні шляхи до міста та кожного дня скидає авіабомби на місто. Зараз люди користуються тією гумдопомогою, яка залишилася в місті, просимо військових завозити допомогу по можливості...”, - повідомив Філашкін.

Він нагадав, що обстановка на Донеччині дуже складна.

"Кожного дня ворог обстрілює як лінію фронту, так і всі прифронтові міста. Тільки за добу ворог випустив більше 2 тисячі снарядів: це і ствольна артилерія, і керовані авіабомби та балістичні ракети...", - каже очільник ВЦА.

Також на Донеччині діють графіки стабілізаційних відключень електрики, а через постійні обстріли можливі і аварійні відключення.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті