У Бєлгородській області РФ, куди прорвалися антипутінські сили, за добу близько десятка постраждалих

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив про постраждалих і руйнування в результаті бойових дій, які тривають на території регіону. Про це пишуть у своєму ТГК, зазначаючи, що це інформація за минулі 24 години, з 7 ранку 14 березня до 7 ранку 15 березня.⠀

За його словами, під множинні обстріли потрапила околиця села Козинка, є постраждалий - чоловік з осколковим пораненням грудної клітини.

"Після множинних обстрілів міста Грайворон є п'ятеро постраждалих. Унаслідок прямого влучення в будинок постраждали двоє людей - у чоловіка забій голови, у дівчини - шоковий стан. Необхідна допомога їм була надана на місці, від госпіталізації вони відмовилися. Дві жінки з осколковими пораненнями перебувають у лікарні під наглядом фахівців. Ще одному чоловікові з легким пораненням руки медична допомога була надана на місці, від госпіталізації він відмовився", - пише Гладков.

Також різні пошкодження виявлено в кількох квартирах двох багатоквартирних будинків, 9 приватних житлових домоволодіннях. Посічені фасади та вибиті вікна у двох закладах культури, будівлях збутової компанії та газової служби, магазині. Пошкоджено 4 автомобілі.

Крім того, у селі Глотове дроном-камікадзе атаковано легковий автомобіль, що рухався дорогою. Постраждали двоє людей - в одного чоловіка контузія, у другого - контузія та осколкове поранення руки. 

Також Гладков повідомив, що наразі під обстрілом перебуває Грайворонський міський округ.

"У місті Грайворон, на жаль, є одна постраждала - у жінки забої плечового суглоба і грудної клітки", - пише губернатор Бєлгородської області.

Як повідомлялося, "Руський Добровольчий Корпус", легіон "Свобода Росії" і "Сибірський батальйон", які воюють проти путінських військ, після 12.30 за київським часом попередили, що "протягом найближчої години буде завдано масованого удару по військових об'єктах у місті Бєлгород". 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті