У Бєлгороді безпілотник влучив у будівлю "Газпрому", міноброни РФ знову повідомило про "припинення спроб здійснити терористичні атаки"

Бєлгородську і Ростовську області РФ атакували безпілотники в ніч на 12 квітня і вдень 12 квітня. Про це повідомили міноборони РФ і губернатори областей у Телеграм.

"Черговими засобами ППО чотири українські безпілотні літальні апарати знищено над територією Ростовської області та один - над територією Бєлгородської області", - написало міноборони про нічну атаку.

Пізніше відомство країни-агресора повідомило таке: "Близько 10:00 мск припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації. Черговими засобами ППО п'ять українських безпілотних літальних апаратів знищено над територією Бєлгородської області".

Ще про три БПЛА міноборони РФ повідомило о 13:00.

Водночас губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив, що з шести було збито чотири БПЛА. За словами Гладкова, один із безпілотників врізався в адміністративну будівлю "ресурсопостачального підприємства". Місцеві пабліки уточнюють, що йдеться про будівлю "Газпрому".

"Пошкодження отримала будівля "Газпрому" в 5-му Заводському провулку", - з посиланням на місцеві Телеграм-канали пише "The Moscow Times".

 "Унаслідок вибуху двоє людей постраждали", - написав губернатор.⠀

Раніше повідомлялося, що в низці регіонів РФ у травні можливий дефіцит бензину через атаки ЗСУ на НПЗ: "Ми вже на тонкій грані".

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті