У британській розвідці назвали головну проблему путіна напередодні виборів у РФ

Великі витрати на війну в Україні призвели до масових відключень опалення та електрики на території росії взимку, що стало головною проблемою президента РФ путіна перед майбутніми виборами. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії.

Зазначається, що протягом останніх місяців у 16 місцях по всій росії сталися збої в роботі опалення та електроенергії. Ці поломки при температурах нижче нуля є розширенням існуючої проблеми, яка турбує російські міста та села десятиліттями, але, ймовірно, стала гострішою через воєнну політику росії.

У розвідці наголошують, що росія завжди віддавала пріоритет військовим витратам на реінвестування в громадську інфраструктуру, особливо після вторгнення в Україну у 2022 році. 

Натомість багатьом регіональним урядам запропонували взяти на себе тягар проблем і фінансування місцевих добровольчих сил, що, ймовірно, що призвело до зменшення витрат на технічне обслуговування.

Крім того, мобілізація, ймовірно, призвела до нестачі робочої сили у всіх галузях, включаючи кваліфікованих інженерів з опалення та сантехніків.

"Путін попросив міністра надзвичайних ситуацій, Олександра Куренкова, забезпечити постачання опалення та електроенергії мешканцям. Ймовірно, це є ключовою проблемою для Путіна перед майбутніми президентськими виборами в Росії", - вважають у розвідці.

Як повідомлялося, три райони Москви залишилися без електрики та опалення у 25-градусний мороз. 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті