У Байдена рішуче засудили ракетну атаку РФ на мирних жителів Чернігова

США рішуче засуджує ракетний обстріл, внаслідок якого постраждали мирні жителі Чернігова, та закликає росію припинити її жорстокі заходи ведення війни. Про це повідомив у Twitter державний секретар США Ентоні Блінкен у ніч на 20 серпня..

"Ми рішуче засуджуємо черговий жахливий ракетний обстріл ні в чому не винних мирних жителів Чернігова. Ми оплакуємо цю трагічну втрату життя, і наші серця з сім'ями жертв. США завжди стоятимуть на боці народу України. Росія має припинити свою жорстоку війну зараз", - написав він.

Посол США в Україні Бріджіт Брінк також засудила ракетну атаку росії по центру Чернігова у ранок суботи, 19 серпня.

"Невинні чоловіки, жінки та діти, які насолоджувалися чудовою суботою – святом в Україні – ніколи не мали загинути або отримати поранення", - написала вона у Twitter.

Брінк також підкреслила, що "російські ракетні та безпілотні удари по українських містах, портах та населенню відображають глибину, на яку Росія опустилася, і має зупинитися".

Нагадаємо, російські пропагандисти підтвердили, що метою ракетного удару по Чернігову була виставка дронів.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті