Цієї ночі атаковано дронами нафтопереробні заводи в Краснодарському краї

У Краснодарському краї РФ вночі 27 квітня дрони атакували нафтозавод. Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Понад десяток дронів збито вночі в Краснодарському краї, повідомив вранці в суботу губернатор регіону Веніамін Кондратьєв. За його даними, значних пошкоджень і постраждалих немає.

"За інформацією на цей момент, придушено понад 10 безпілотників у Слов'янському, Сіверському та Кущівському районах. Намагалися атакувати НПЗ і об'єкти інфраструктури", - написав Кондратьєв у своєму Телеграм-каналі.

Зі свого боку голова Слов'янського району, де розташований однойменний нафтопереробний завод, повідомив, що на підприємстві внаслідок атаки було пошкоджено ректифікаційну колону.

Телеграм-канал Міненерго України повідомляє, що цієї ночі в Краснодарському краї атакували дронами два НПЗ.

"Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Слов'янськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа", - зазначає Міненерго. 

"З відкритих джерел стало відомо, що військовий аеродром у станиці Кущевська Краснодарського краю також загорівся після атаки БпЛА", - вказується в повідомленні.

Міненерго публікує відео одного з ударів.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті