Третя штурмова бригада під Авдіївкою ліквідувала батальйон окупантів

Українські воїни під Авдіївкою на Донеччині знищили батальйон окупантів, також їм вдалося уразити два танки та ворожі дрони. Про це повідомляє у Телеграм Третя штурмова бригада ЗСУ 25 березня.

"За минулий тиждень підрозділи Третьої штурмової бригади ліквідували кількість живої сили ворога, еквівалентну російському батальйону", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 146 окупантів було знищено, а 287 - поранено. Також воїнам вдалося знищити російські дрони "SuperCam" і "Ланцет", вразити два танки Т-80 і БМП-3, а ще пошкодити САУ "Нона-С".

"На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб атакувати та продовжує штурмувати українські передові позиції. Завдання Третьої штурмової - знищити максимум", - зазначили у бригаді.

Як повідомлялося, на напрямку Авдіївка-Мар'їнка загинув доброволець із Грузії, який воював у 3-й окремій штурмовій бригаді ЗСУ. 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті