Трамп зробив перший твіт після січня 2021 року: виклав фото, зроблене у в'язниці

Колишній президент США Дональд Трамп, обвинувачений у межах кримінальної справи про втручання у вибори у штаті Джорджія, здався поліції у в'язниці Атланти, повідомили ЗМІ і сам Трамп 25 серпня.

"Трамп став першим серед усіх президентів США, якому висунули обвинувачення у кримінальній справі, і першим, хто позував для магшота (офіційного фото після арешту. - ОстроВ)", - пише видання Axios.

Уточнюється, що адвокати Трампа заздалегідь домовилися про заставу в розмірі 200 тисяч доларів, і через 20 хвилин після приїзду Трамп був звільнений.

"Це вже четверта кримінальна справа проти колишнього президента, але його магшот опубліковано вперше", - сказано в повідомленні.

Трамп виклав цю фотографію у Twitter із підписом "Втручання у вибори. Ніколи не здавайся!" і посиланням на свій передвиборчий сайт.

Зазначається, що це його перший твіт після того, як соцмережа заблокувала його акаунт у січні 2021 року у зв'язку зі штурмом Капітолія. Ілон Маск, який купив Twitter, розблокував акаунт Трампа в листопаді 2022 року.

Раніше повідомлялося, що Трамп заявив, що змусить Зеленського і Путіна укласти мирну угоду.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті