Трамп поки що випереджає Байдена у президентському рейтингу - опитування WSJ

Згідно з опитуванням The Wall Street Journal, експрезидент США Дональд Трамп випереджає нинішнього президента Джо Байдена у політичному рейтингу. Про це Еспресо.TV повідомляє з посиланням на опитування The Wall Street Journal, у якому взяли участь 1500 зареєстрованих виборців

"Політичні позиції Байдена є найслабшими за весь час його президентства: виборці вперше поставили йому найнижчу оцінку за роботу і надали перевагу Трампу", - пише The Wall Street Journal.

37% опитаних готові проголосувати за Дональда Трампа, якби президентські вибори 2024 року відбулися зараз. 31% - за Байдена, 14% - не визначилися. Відзначимось, що інші кандидати набрали 8% або менше.

Якби можна було обирати лише між Трампом і Байденом, то 47% проголосували б за експрезидента США, а 43% - за теперішнього лідера Штатів.

53% опитаних зазначили, що політика Джо Байдена їм зашкодила, а 49% виборців сказали, що політика Трампа в час його президентства допомогла їм особисто.

Нагадаємо, 5 грудня президент США Джо Байден під час збору коштів на передвиборчу кампанію припустив, що, можливо, він би не балотувався в президенти у 2024 році, якби цього не зробив експрезидент Дональд Трамп.

Як повідомлялося, The Economist назвав Трампа найбільшою загрозою для світу. 

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті