Терориста Гіркіна затримано у росії - "шиють екстремізм"

Колишнього так званого "міністра оборони "ДНР" Ігоря Гіркина (Стрєлкова) затримали російські силовики. Про це 21 липня повідомляє його дружина Мірослава Регінська у телеграм-каналі Стрєлкова та ще низка пропагандистських телеграм-каналів.

"Сьогодні, приблизно об 11:30 до нас приїхали представники Слідчого Комітету. Мене в цей час вдома не було. Незабаром вони вивели мого чоловіка під руки і відвезли в невідомому напрямку", - написала Регінська.

Вона також пише, що змогла дізнатися від своїх друзів, що її чоловікові висунуто обвинувачення за статтею 282 КК РФ, пов'язаною з екстремізмом.

Регінська додала, що не володіє інформацією про місцезнаходження свого чоловіка, оскільки він не підтримував із нею зв'язку.

Як повідомлялося раніше, Гіркін назвав диктатора путіна "нікчемою, яка 23 роки керує країною".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті