"Пригожин-2": терорист Гіркін назвав путіна нікчемою та закликав до зміни влади в РФ

Російській терорист Ігор Гіркін, відомий також як Ігор Стрєлков, заявив про необхідність зміни президента РФ. Про це він написав у своєму телеграм-каналі 18 липня.

Аргументуючи цей заклик, Гіркін назвав путіна "нікчемою, яка 23 роки керує країною". 

"Історія не має умовного способу. 23 роки на чолі країни знаходилося нікчема, яка зуміла «пустити пилюку в очі» значній частини населення. Нині воно – останній острівець легітимності та стійкості держави. Сколупати його незаконним шляхом - означає «успішно завершити» справу тих, хто посадив Унікальну Перевагу на престол свого часу. Але ще 6 років при владі цього боягузливого бездару країна не витримає. І єдине, що він міг би зробити «під завісу» корисного (щоб не покрити своє ім'я вічною ганьбою в Історії, як іудушка-Горбі) – це забезпечити передачу влади комусь по-справжньому дієздатному та відповідальному. Шкода, що йому це навіть на думку не спаде. А якщо й прийде – то «вміння обирати соратників» ми вже бачили багато разів…", - написав Гіркін.

Цікаво, що цей допис в його телеграм-каналі зібрав чималу підтримку підписників.

 
Як повідомлялося раніше, російська пропаганда дістала дітей окупованого Донбасу навіть у туалеті: після віршика про росію треба вимити руки

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті