Терорист та колишній "народний губернатор" Губарєв визнав, що РФ воювала на Донбасі у 2014 році

Так званий "герой Новоросії" і колишній "народний губернатор" терорист Павло Губарєв зізнався в тому, що російська армія воювала на території українського Донбасу з серпня 2014 року.  Про це повідомляє Телеграм-канал "Донбасс. Важно".

За його словами, вісім російських БТГр, які готувалися на полігонах у Ростовській області з травня 2014 року, "врятували Л/ДНР".

"У нас же все сипалося. Ми втрачали по кілька міст на день. Була ідея залишити Донецьк. Штаб Стрєлкова вже переїхав у Сніжне", - каже бойовик.

Також він розповів, що однією з БТГр тоді командував неонацист Дмитро Уткін, командир ПВК "Вагнер", який загинув разом із Пригожиним у серпні 2023 року.

Нагадаємо, у Москві співробітники поліції затримали голову так званого "Клубу розсерджених патріотів" і подільника терориста Гіркіна (Стрєлкова) Павла Губарєва. 

Як повідомлялося, колишній "народний губернатор" Губарєв визнав злочини своєї дружини Катерини проти українців на Херсонщині. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті