Терорист та колишній "народний губернатор" Губарєв визнав, що РФ воювала на Донбасі у 2014 році

Так званий "герой Новоросії" і колишній "народний губернатор" терорист Павло Губарєв зізнався в тому, що російська армія воювала на території українського Донбасу з серпня 2014 року.  Про це повідомляє Телеграм-канал "Донбасс. Важно".

За його словами, вісім російських БТГр, які готувалися на полігонах у Ростовській області з травня 2014 року, "врятували Л/ДНР".

"У нас же все сипалося. Ми втрачали по кілька міст на день. Була ідея залишити Донецьк. Штаб Стрєлкова вже переїхав у Сніжне", - каже бойовик.

Також він розповів, що однією з БТГр тоді командував неонацист Дмитро Уткін, командир ПВК "Вагнер", який загинув разом із Пригожиним у серпні 2023 року.

Нагадаємо, у Москві співробітники поліції затримали голову так званого "Клубу розсерджених патріотів" і подільника терориста Гіркіна (Стрєлкова) Павла Губарєва. 

Як повідомлялося, колишній "народний губернатор" Губарєв визнав злочини своєї дружини Катерини проти українців на Херсонщині. 

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті